Deutsch       English       Français      Nederlands

VKM

Voorkeerwals

De voorkeerwals kan eenvoudig frontaal gemonteerd worden op een DIN-plaat. Afhankelijk van uw behoeften plaatst u het toestel op voertuigen zoals bijvoorbeeld een heftruck, tractor of vrachtwagen. De voorkeerborstels zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Zo kan U met een voorkeerwals van ITM alle uitdagingen aan. Een borstel met een geringe werkbreedte monteert u op een smalle hydrostatische veegwagen om zo perfect fietspaden te onderhouden. De breedste borstel reserveert u voor het grotere werk. De voorkeerwalsen worden hydraulisch aangedreven en vanuit de cabine bestuurd met een joystick. 

Een voorkeerwals gaat heel wat jaartjes mee als u hem regelmatig laat onderhouden. Het is niet meer dan normaal dat er af en toe wel eens een onderdeel moet vervangen worden of dat er zich eens een panne voordoet waarbij u een beroep moet doen op onze Naverkoopdienst om de machine te herstellen of te onderhouden.

Bij ITM geldt: eens klant, altijd klant. Na Uw aankoop kunt u permanent een beroep blijven doen op onze service. In onze magazijnen liggen originele wisselstukken klaar voor verzending binnen de 24h. Daarnaast staat een team technici paraat om U te helpen, we komen u ter plaatse depanneren.

ITM Sales and Services wordt geprezen voor de hoge normen die het stelt aan zijn kwaliteit. Als U investeert in onze machines kan u veilig rusten in de wetenschap dat u in zee gaat met een bedrijf dat niet enkel het beste van het beste levert maar dat ook nog eens bekend staat om zijn snelle en vakkundige service. De jarenlange ervaring krijgt u er bij ons altijd gratis bovenop!  

INFO

  • Verschillende afmetingen mogelijk
  • Frontaal gemonteerd op een DIN-plaat
  • Montage op vrachtwagen, veegmachine of tractor
  • Aandrijving: hydraulisch vanuit onderstel
  • Bediening vanuit de cabine
  • Verschillende opties mogelijk  

Brochure downloaden