Deutsch       English       Français      Nederlands

Service voor onkruidborstelmachine

Bij ITM Sales and Services zijn we van mening dat een snelle en technische ondersteuning niet enkel van belang is om succesvol te blijven concurreren op de (inter)nationale markt maar vooral om u als klant tevreden te stellen. Daarom geeft een team van technici de nodige back-up aan het weedbrush sales netwerk en verzekert het de service voor die onkruidborstelmachine die u bij ITM aankocht.

In heel wat landen zijn er dagelijks ontelbare machines aan het werk om miljoenen vierkante meter bestrating onkruidvrij te houden. Het is dan ook normaal dat er zich af en toe wel eens een probleem voordoet en dat wil u als gemeente of bedrijf liefst zo snel mogelijk opgelost zien. Een degelijke en zeer uitgebreide service voor een onkruidborstelmachine is op dat moment onmisbaar. Wij depanneren ter plaatse en indien nodig zorgen we ervoor dat u over een vervangmachine kunt beschikken. U krijgt van ons vooraf een schatting van de eventuele herstellingskosten zodat u niet plots voor onverwacht hoge rekeningen komt te staan.

Maar waarom wachten tot er zich een probleem met uw machine voordoet? Onze naverkoopdienst voorziet trainingen voor uw onderhoudspersoneel en voor de bestuurders van de machines. Een goed onderhouden machine die correct gebruikt wordt, functioneert optimaal en kent een langere levensduur. Geniet van onze service voor onkruidborstelmachines. Laat u van meet af aan bijstaan door onze hoogopgeleide monteurs, zowel voor het preventieve onderhoud als bij de dagelijkse onderhoudsactiviteiten aan uw machine. Mogelijke problemen of storingen worden op deze manier tot een minimum beperkt.

Onze diensten staan permanent klaar voor al die bedrijven en gemeenten die van onze service voor hun veeg- en onkruidborstelmachine wensen gebruik te maken. Voor u dus. Zorg ervoor dat ook in uw machinepark alles jarenlang gesmeerd loopt en maak vandaag nog gebruik van ons technisch servicenetwerk.