Deutsch       English       Français      Nederlands

Over ons

ITM Sales and Services biedt al sinds 1984 innovatieve oplossingen voor bedrijven en gemeenten. We zijn gespecialiseerd in reinigingsmachines en wegenonderhoud en met weedbrush willen we ons steentje bijdragen in uw aanpak van onkruidbestrijding. Een verzorgd, proper bedrijfsterrein of een nette, onkruidvrije bestrating wordt dankzij onze machines voortaan eerder norm dan uitzondering. U kunt bij ons terecht voor eenvoudige, veilige maar vooral zeer doeltreffende machines die een minimum aan onderhoud vergen.

Zowel letterlijk als figuurlijk bevindt ons bedrijf zich in een uitstekende positie. We zijn altijd in uw buurt dankzij een hoofdkantoor in Peer, een dochteronderneming in Gembloux en een intensieve samenwerking met verschillende vestigingen, verspreid over onze afzetmarkt. Een aanbod dat volledig beantwoordt aan de behoeften en een ijzersterke voor- én naverkoopservice maken van ons de voorkeurleverancier bij heel wat gemeenten en aannemers.

Bij ITM Sales and Services is een weedbrush leveren nog maar het begin. Wij voorzien een degelijke opleiding voor uw onderhoudspersoneel en bestuurders. En als de onkruidbestrijding even stilvalt omwille van een defect aan uw machine doet u gewoon een beroep op onze efficiënte, snelle service. Een ervaren technicus staat altijd klaar om u verder te helpen. Bovendien kunnen we terugvallen op een uitgebreid netwerk dat kan bogen op een prima samenwerking tussen de verschillende magazijnen zodat een onderdeel snel ter plaatse is.

Onder het motto stilstaan is achteruitgaan blijft ITM Sales and Services constant zijn expertise verder uitbouwen en het netwerk uitbreiden. Zo kunnen we ook in de toekomst onze positie op de markt blijven handhaven en eventueel nog verstevigen.