Deutsch       English       Français      Nederlands

OKBR

Onkruidborstel rechts

Ongewenst groen heeft de neiging om in een razendsnel tempo straten en pleinen in te palmen. Als u chemische bestrijdingsmiddelen wil vermijden moet u zeker een onkruidborstel overwegen. Roterende borstels met staalstrips of staalkabels houden uw bestrating netjes en vegen langzaam het onkruid tot op de wortel stuk.

Het is voor U de aangewezen manier om ecologisch en snel onkruid aan te pakken. De onkruidborstel is rechts gemonteerd onder de voorbumper en kan uitgerust worden met twee soorten staalbezems, één om onkruid te verwijderen of één voor het gewone veegwerk.  

De onkruidborstel die rechts veegt kan eenvoudig geïnstalleerd worden op ieder type veegmachine. Hij is vrij compact en beschikt over een uitschuifbare borstelarm waardoor hij ook probleemloos moeilijk te bereiken plaatsen aanpakt. Het is een ideale machine om borduurs, verhogingen, of goten aan te pakken. Gebruik hem in combinatie met Uw veegmachine en uw gemeente, winkelcentrum, pretpark of bedrijfsterrein zal er altijd onkruidvrij uitzien!  

INFO

  • Gemonteerd onder de voorbumper
  • ​Aandrijving: hydraulisch vanuit onderstel
  • Bediening vanuit de cabine
  • Uitschuifbare borstelarm 

Brochure downloaden