Deutsch       English       Français      Nederlands

Onderdelen onkruidborstelmachine

Onze gespecialiseerde technische medewerkers staan klaar om samen met U eventuele kleine en grote calamiteiten op zeer korte tijd het hoofd te bieden. Zij komen onmiddellijk ter plaatse, detecteren snel het probleem en nemen contact op met het logistiek centrum waar de bestelling vlot verwerkt wordt zodat de levering nooit lang op zich laat wachten. Vervolgens nemen ze de vakkundige plaatsing van de onderdelen nog voor hun rekening.

Enkel door originele onderdelen bij onkruidborstelmachines te installeren kunnen we Uw onkruidborstel zo lang mogelijk optimaal laten functioneren. Daarom waken we erover dat er bij herstellingen uitsluitend wisselstukken gebruikt worden die perfect op Uw machine afgestemd zijn.

ITM Sales and Services beschikt permanent over een ruime stock, verdeeld over meerdere distributiecentra. Ze zijn strategisch gelegen om U als klant altijd snel en makkelijk te bereiken. Ons hoofdmagazijn werkt nauw samen met de andere vestigingen. Indien nodig maken wij zelfs gebruik van speciale koerierdiensten om onderdelen op zeer korte termijn ter plaatse te krijgen.

Er is constant een royale voorraad aanwezig, niet enkel van de meest gebruikte onderdelen maar evengoed van de minder courante stukken voor bijvoorbeeld oudere types van machines.