Deutsch       English       Français      Nederlands

Dienst naverkoop

Een defect aan een machine komt altijd ongelegen. Niets zo vervelend als op dat moment te moeten vaststellen dat u er alleen voor staat. Bij ITM laten we onze klanten na de aankoop niet aan hun lot over en bieden we hen buiten onze Sales ook nog onze Naverkoop. U kocht kwaliteit en we gaan ervan uit dat U die kwaliteit ook wil behouden. Daarom laten we U graag meegenieten van onze knowhow en jarenlange ervaring.

We beginnen alvast met een degelijke opleiding voor Uw personeel waarbij deze de machine door en door leren kennen om er nadien vlot mee te kunnen werken. Daarnaast kunt U met onze dienst Naverkoop een onderhoudscontract aangaan. U hoeft zich niet meer af te vragen wanneer de volgende onderhoudsbeurt moet plaatsvinden en hoeveel die U gaat kosten want dat is dan allemaal al geregeld. Door tijdig onderhouds- en herstellingswerken te laten uitvoeren verzekert U zich bovendien van een gerust en veilig gevoel.

Als Uw machine onverwachts toch eens een keertje in panne valt komen onze technici U ter plaatse uit de nood helpen. Ze kennen de machines  tot in de kleinste details en krijgen uw machine snel weer aan de praat. Wij stockeren voor U de nodige originele wisselstukken zodat U ook daar nooit lang op hoeft te wachten.

Houd de prestaties van Uw machines op topniveau en maak zeker gebruik van onze Naverkoop- en Onderhoudsdiensten. Ze garanderen een langere levensduur van de onkruidborstels, een blijvende werking en een optimale bescherming van Uw investering.